Home Receptai Pyragas su pienu – kepa tolygiai, nenusėda. Minkštas, vidutiniškai drėgnas ir lengvai paruošiamas

Pyragas su pienu – kepa tolygiai, nenusėda. Minkštas, vidutiniškai drėgnas ir lengvai paruošiamas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Toks pyragas yra paruoštas iš minimalaus produktų rinkinio, kuris tikrai yra kiekvienoje virtuvėje. Procesas neužims daug laiko, o rezultatas jums tikrai patiks.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • cukrus, 200 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • miltai, 240 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • kepimo miltelių, 1,5 šaukštelio;
  • sviestas, 50 g;
  • pienas, 160 ml;
  • uogienė pagal skonį arba uogos.

Virimo procesas

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standumo ir tirštumo.

Išsijokite miltus ir sumaišykite su druska ir kepimo milteliais, pagal skonį vanile.

Puode sumaišykite pieną ir sviestą, užvirkite ir padėkite ant viryklės.

Į išplaktą kiaušinių masę įmaišykite sausą mišinį ir pieno mišinį, pakaitomis ir gerai išminkykite kiekvieną priedą.

Uždenkite formą pergamentu ir išpilkite dalį tešlos.

Ištepame uogas ar vaisių gabaliukus, uogienę – viską pagal savo skonį ir užpildome antrąja tešlos dalimi.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 – 45 minutes. Bet pažiūrėkite į savo orkaitę.

Atvėsinkite pyragą formoje, išimkite ir pabarstykite cukraus pudra.

Kad toks skanėstas būtų dar įdomesnis, galite jį užpilti šokoladu arba patepti šokolado pasta, pasigaminti grietinės.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

1

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: