Home Receptai Užkepėlė „Tik po trys“. Paimu 3 bulves ir 3 kiaušinius ir iškepu skanią vakarienę

Užkepėlė „Tik po trys“. Paimu 3 bulves ir 3 kiaušinius ir iškepu skanią vakarienę

by admin

Bulvių troškinys pasirodo labai apetiškas ir patenkintas, o patiekalas paruošiamas paprastai ir greitai. Galima patiekti pietums ar vakarienei, taip pat greitam užkandžiui.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 3 vnt;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • mocarelos, 3 griežinėliai;
  • žalumynai, druska, pipirai, prieskoniai, aromatinės žolelės;
  • daržovių aliejus.

Virimo procesas

Trys bulvės ant korėjiečių morkų trintuvės ir užpilamos šaltu vandeniu, kad pašalintumėte krakmolą.

Smulkiai supjaustykite žalumynus ir sumaišykite su kiaušiniais, druska ir pipirais, įberkite aromatinių žolelių ir įvairių prieskonių. Minkyti iki vientisos masės.

Bulves nusausinkite ir sudėkite į sietelį, kad visas skystis būtų stiklinis.

Mes perkeliame į indą ir užpildome padažu, gerai išminkome, kad bulvės būtų prisotintos.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir tolygiai bei sluoksniu paskleiskite bulvių masę.

Ant viršaus uždėkite sūrio griežinėlius (pagal skonį) ir vėl išdėliokite bulvių masę.

Įpilkite šiek tiek druskos ir pipirų, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių.

Naudodami lėkštę apverskite ir kepkite dar 10 minučių, ant dugno padėję gabalėlį sviesto.

Patiekiu tokį sotų ir apetitą keliantį patiekalą su grietine, žolelėmis, įvairiais karštais padažais.

JUMS TAIP PAT PATIKS

error: