Home Receptai Naminiai pyragaičiai su bulvėmis. Ant kefyro: labai minkšta tešla

Naminiai pyragaičiai su bulvėmis. Ant kefyro: labai minkšta tešla

by admin

Bulvių pyragaičiai yra labai populiarūs ir mėgstami, kaip ir Napoleono pyragas. Noriu su jumis pasidalinti universaliu tešlos receptu, kuris puikiai dera su įvairiausiais įdarais ir visada būna puikus.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • kefyras, 500 ml;
  • obuolių sidro actas ir soda, 1 šaukštelis;
  • kiaušinis, 1 gabalas;
  • miltai, 800 g;
  • cukrus, 2 šaukštai;
  • grietinė, 100 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • augalinis aliejus, 50 ml;
  • bulvės, 6 vnt;
  • svogūnas, 1 vnt.

Virimo procesas

Į kambario temperatūros kefyrą supilkite obuolių sidro actą, įpilkite sodos ir gerai išplakite šluotele.

Patarimas: kad tešla būtų tobula, geriau ją gaminti ant seno kefyro. Jei turite šviežią, actą galite pakeisti citrinos sultimis – tai padeda padidinti aplinkos rūgštingumą ir soda su ja veiks efektyviai.

Supilkite cukrų, druską, kiaušinį, grietinę ir minkykite.

Dalimis supilkite persijotus miltus ir išminkykite. Jums gali prireikti šiek tiek mažiau ar daugiau miltų. Tešla turi būti šiek tiek lipni ir gyva.

Supilkite augalinį aliejų ir įmaišykite į tešlą. Uždenkite ir palikite 15 minučių.

Bulves išvirkite ir sutrinkite, pagal skonį dėkite pakepintų svogūnų ir žolelių.

Mes suformuojame pyragus su įdaru ir kepame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Pyragai yra tiesiog prabangūs, minkšti, purūs, neriebūs. Kaip įdarą imk viską, kas tau patinka; tinka mėsa, grybas, saldus, varškė ir kt.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: