Home Receptai Naminiai blyneliai su mėsa: kas gali būti skaniau. Su mėsos įdaru vaikams ir suaugusiems

Naminiai blyneliai su mėsa: kas gali būti skaniau. Su mėsos įdaru vaikams ir suaugusiems

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Blynus su mėsos įdaru mėgsta visi – tiek vaikai, tiek suaugusieji. Mūsų šeimoje šis receptas tapo mylimiausiu, todėl noriu pasiūlyti ir jums išbandyti.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • pienas, 500 ml;
  • žiupsnelis druskos;
  • cukrus, 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus 20 ml;
  • miltų, apie 200 g;
  • maltos vištienos, 250 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • druskos ir pipirų, maltos mėsos prieskonių.

Virimo procesas

Pasūdykite kiaušinius ir įberkite cukraus, supilkite šiek tiek pieno ir augalinio aliejaus ir plakite plaktuvu.

Supilkite persijotus miltus ir minkykite iki vientisos masės. Tirpalas panašus į grietinės.

Supilkite likusį pieną ir išminkykite.

Kepame plonus blynus – tešla plona, ​​tad blyneliui užtenka nedidelio kiekio.

Svogūną susmulkinkite trintuvu arba smulkiai supjaustykite peiliu.

Maltą mėsą sumaišykite su svogūnu, druska ir pipirais. Įpilkite mėgstamų prieskonių.

Gatavus blynus supjaustykite į dvi dalis ir ant kiekvieno paskleiskite ploną maltos mėsos sluoksnį. Apvyniojame trikampiu.

Keptuvėje pakepinkite blynus su mėsa ir patiekite su grietinės, sviesto ar grietinės padažu su žaliais krapais.

Kai kuriuos spyruoklinius ritinius galite nusiųsti į šaldiklį ir kai kuriuos iš karto kepti.

Tai labai ekonomiškas receptas – iš tokio tūrio tešlos ir maltos mėsos gaunama daugybė skanių įdarytų blynų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama