Home Receptai Brisolius pagaminkite per 20 minučių. Tiems, kuriems neišeidavo anksčiau: tinginių brizolių receptas

Brisolius pagaminkite per 20 minučių. Tiems, kuriems neišeidavo anksčiau: tinginių brizolių receptas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Daugelis žmonių mėgsta bulvių brizolį, bet nekepa jo dėl to, kad patiekalas nesigauna taip, kaip turėtų. Šis receptas padės jums visada pasiekti tokį rezultatą, kuris jums tikrai patiks.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 1 vnt;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druskos ir pipirų po 0,5 šaukštelio;
  • česnakai, 1 skiltelė;
  • pienas, 200 ml;
  • žalumynai;
  • miltų, 6 šaukštai

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia :

  • maltos vištienos, 200 g;
  • kiaušinis, 1 gabalas;
  • sūris, 70 g;
  • druska pipirai.

Virimo procesas

Trys bulvės ant smulkios trintuvės ir sumaišomos su kiaušiniais, druska ir pipirais, česnaku ir išmaišoma.

Supilkite pieną, suberkite smulkintas žoleles, išmaišykite.

Suberkite miltus ir minkykite tešlą iki vientisos masės.

Faršą pagardinkite kiaušiniu, druska, pipirais, taip pat galite paragauti prieskonių ir žolelių.

Iš vienos pusės kepame ploną blyną. Kai jis sugriebs ant viršaus, plonu sluoksniu paskleiskite faršą, pakepkite porą minučių ir apverskite. Kepkite porą minučių.

Supilkite tarkuotą sūrį ant lėkštės ant blyno ir susukite.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, išdėliokite vamzdelius ir apkepkite iš visų pusių.

Tokia skani ir apetiška, nuoširdi vakarienė paruošiama greitai, ji visada pasirodo tiesiog tobula. Jūs netgi galite pasiruošti svečių atvykimui.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama