Home Receptai Subtilūs, traškūs pyragaičiai. Tešla puikiai išlaiko savo formą: puikus receptas

Subtilūs, traškūs pyragaičiai. Tešla puikiai išlaiko savo formą: puikus receptas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Pyragai yra ne tik traškūs, bet ir putojantys, minkšti iš vidaus. Tešla puikiai išlaiko savo formą, todėl galite naudoti bet kokį įdarą, net uogienę ar uogienę.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • pienas, 200 ml;
  • verdantis vanduo, 100 ml;
  • cukrus, 1 šaukštelis;
  • sausos mielės, 1 paketėlis;
  • miltai, 450 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • augalinis aliejus, 30 ml.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia :

  • ryžiai, 100 g;
  • kiaušiniai, 6 vnt;
  • žalieji svogūnai ir žolelės;
  • sviestas ir augalinis aliejus, po 30 g;
  • druska pipirai.

Virimo procesas

Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje.

Išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais, smulkiai supjaustykite žalumynus.

Šiuos produktus sumaišome su lydytu sviestu, druska ir pipirais pagal skonį. Įdaras paruoštas.

Pirmiausia galite kepti ryžius augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos ir užpilti verdančiu vandeniu, virti, kol suminkštės.

Pieną sumaišykite su verdančiu vandeniu, cukrumi, mielėmis ir išmaišykite. Jei mielės gyvos – 24 g.

Supilkite druską, dalimis supilkite persijotus miltus ir pradėkite minkyti tešlą.

Supilkite aliejų ir gerai išminkykite tešlą. Jei reikia daugiau tešlos, įpilkite atsargiai, kad ji neužsikimštų ir būtų labai tanki.

Uždenkite tešla ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Tepame rankas augaliniu aliejumi ir stalą, tešlą padalijame į dalis ir susukame rutuliukus.

Mes suformuojame pyragus su įdaru ir kepame juos iš abiejų pusių ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Pyragai yra tobuli, purūs ir traškūs.

Ši tešla puikiai tinka orkaitėje, todėl pyragus galite kepti 180 laipsnių kampu su bet kokiu įdaru.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama