Home Receptai Aš gaminu 3 kartus per savaitę. Paprastas ir skanus nepakartojamo skonio vištienos šlaunelių receptas

Aš gaminu 3 kartus per savaitę. Paprastas ir skanus nepakartojamo skonio vištienos šlaunelių receptas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Jūs galite ne tik pasigaminti skanios mėsos orkaitėje ar ant grotelių, bet ir įprasta keptuvė. Svarbiausia čia pridėti norimų produktų. Visa paslaptis yra šviesiame aluje.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 4 vnt;
  • vištienos kojos, 4 vnt;
  • druska, pipirai, muskatas, rozmarinas ir kiti prieskoniai;
  • kukurūzų miltai, 3 šaukštai;
  • daržovių aliejus;
  • kreminis sūris ir feta po 90 g;
  • pusės citrinos žievelės;
  • alus @ šviesus, 150 g;
  • žalumynai.

Virimo procesas

Mes nuplauname ir išdžioviname mėsą, pašaliname odą.

Įpilkite druskos ir pipirų, visus prieskonius pagal skonį ir gerai išmaišykite ir palikite 20 minučių.

Nuplaukite bulves ir supjaustykite skiltelėmis su lupena. Virkite pasūdytame vandenyje.

Mėsą apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.

Supilkite virtas bulves su įvairiais prieskoniais, druska, užpilkite augaliniu aliejumi ir sumaišykite.

Įdėkite bulves į formą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.

Minkštą sūrį sumaišykite su augaliniu aliejumi ir citrinos žievele, actu, rozmarino lapelių gabalėliais ir pertraukite su panardinamuoju trintuvu.

Supilkite mėsą į keptuvę su alumi @ m ir troškinkite po dangčiu, kol suminkštės.

Patiekite bulves su mėsa ir padažu. Gausite labai skanią ir sočią vakarienę, kuri gali būti paruošta draugiškam vakarėliui ir šventiniam stalui.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama