Home Receptai Ideali tešla koldūnams ir virtiniams. Daug skaniau nei klasikinis variantas

Ideali tešla koldūnams ir virtiniams. Daug skaniau nei klasikinis variantas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tokią tešlą ant putojančio vandens laikau idealiausiu ir universaliausiu, ji puikiai tinka koldūnams ir koldūnams, kuriuos galima pasigaminti rankomis arba naudojant formą.

Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:

  • malta mėsa, 700 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • kiaušinis, 1 gabalas;
  • miltai, nuo 500 iki 700 g;
  • pipirai ir prieskoniai;
  • augalinis aliejus, 4 šaukštai;
  • druskos ir cukraus po 0,5 šaukštelio;
  • putojantis vanduo, 300 ml.

Virimo procesas

Bet kokią maltą mėsą paimkite pagal skonį, pagardinkite trintu arba susmulkintu svogūnu, druska, pipirais ir prieskoniais trintuvu. Gerai išminkome.

Turint omenyje, supilkite augalinį aliejų, įberkite druskos ir cukraus, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Dalimis supilkite persijotus miltus ir minkykite minkštą ir elastingą tešlą.

Patarimas: būkite atsargūs su miltais, įpilkite mažomis porcijomis, kad masė neužsikimštų ir nesustingtų.

Uždenkite tešlą ir palikite 5-10 minučių.

Suformuokite koldūnus sau patogiu būdu ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Dėl skonio ir aromato taip pat galite pridėti lauro lapų.

Tešla mineraliniame vandenyje virinama 5 minutes, ji visada pasirodo plona ir elastinga, gerai prilimpa prie kraštų ir koldūnų – koldūnai niekada nevirsta.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama