Patiko? Duok like ir pasidalink!
Bulvių zrazai su mėsos įdaru pasirodo labai patrauklus ir patenkintas, patiekalas gali būti visavertis pietūs ar vakarienė.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 1 kg;
- sviestas, 50 g;
- druska pipirai;
- Čederio sūris, 100 g;
- miltai ir džiūvėsėliai po 1 puodelį.
Norėdami paruošti įdarą :
- malta mėsa, 400 g;
- svogūnas 1 vnt;
- džiūvėsėliai, 3 šaukštai;
- kiaušinis, 1 gabalas;
- druska, čiobreliai, pipirai, paprika;
- augalinis aliejus, 4 šaukštai
Virimo procesas
Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu bei tarkuotu sūriu.
Faršą pagardinkite smulkintais svogūnais, kiaušiniais, druska ir kitais prieskoniais pagal skonį, smulkiai pjaustytomis žolelėmis ir ingredientų sąraše nurodytais produktais.
Suformuokite nedidelius pyragėlius ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
Į atvėsusias bulves suberkite miltus, kiaušinį ir prieskonius, išminkykite masę.
Iš bulvių tešlos gaminame pyragus ir dedame kotletą.
Dabar supilkite miltus į tris atskirus indus, sulaužykite 3 kiaušinius ir supilkite duonos trupinius.
Ruošinius pakaitomis apvoliokite miltuose, tada kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepkite dideliame kiekyje augalinio aliejaus ir padėkite ant indo.
Tokie zrazai yra labai skanūs, vis tiek galite jiems pasigaminti naminį garstyčių, majonezo, česnako ir krapų padažą.