Home Receptai Pietums ar vakarienei. Greiti ir paprasti mėsos kukuliai su bulvėmis: skanu

Pietums ar vakarienei. Greiti ir paprasti mėsos kukuliai su bulvėmis: skanu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Subtilūs ir labai sultingi kotletai pasirodo tokie pat skanūs ir kvapnūs kaip nepamirštamasis Bok Freken, be to, paruošiami labai paprastai ir lengvai.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • malta mėsa, 500 g;
  • aštrūs žalieji pipirai, svogūnai pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltų, 2 šaukštai;
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • sūris, 150 g;
  • pomidorų padažas, čiobreliai, raudonėliai.

Virimo procesas

Maltą mėsą sumaišykite su smulkiai pjaustytomis žolelėmis, žaliaisiais svogūnais, tarkuotu svogūnu, miltais, druska, pipirais ir įvairiais prieskoniais pagal skonį, tarkuotu česnaku ir kiaušiniais, augaliniu aliejumi.

Iš pradžių masę gerai išminkykite, tada keletą minučių plakite.

Sutepkite formą augaliniu aliejumi.

Suformuokite kotletus ir sudėkite į formą.

Kiekvieno viduryje šaukštu padarome įdubimą ir dedame į bulvių pyragus (bulvių košė su tarkuotu sūriu, sviesto gabalėliu, krapais ir kitais jūsų pasirinktais priedais).

Pomidorų pastą atskiedžiame vandeniu ir aromatinėmis žolelėmis, druska, padažu užpilame kotletus, ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 – 15 minučių, pažiūrėkit į savo orkaitę.

Šis užkandis jums tikrai patiks ir gali būti patiekiamas su bet kokiu garnyru. Pavyzdžiui, su virtais ryžiais, apšlakstytais padažu iš kotletų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: