Home Receptai Vokiškos bulvių salotos šventei. Pačios skaniausios salotos, apie kurias kalbėjau

Vokiškos bulvių salotos šventei. Pačios skaniausios salotos, apie kurias kalbėjau

by admin

Tradicinės vokiškos salotos visada yra sotūs ir labai originalūs patiekalai, kuriuos galima patiekti net kaip garnyrą. Šis receptas padės pagaminti paprastas, bet skanias salotas iš pačių paprasčiausių ingredientų.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • bulvės, 1 kg;
  • kopūstai, 400 g;
  • druskos, 1 šaukštelis;
  • obuolių sidro actas, 2 šaukštai;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • česnako, 2 gvazdikėlių;
  • augalinis aliejus, 6 šaukštai;
  • raugintų agurkų, 5 vnt;
  • augalinis aliejus, 200 g;
  • pienas, 100 g;
  • Dižono garstyčios, 2 šaukštai;
  • druska pipirai.

Virimo procesas

Svogūną supjaustykite kubeliais arba pusžiedžiais, pakepinkite, atvėsinkite.

Bulves išvirkite uniformose, pasūdytame vandenyje. Atvėsinkite, supjaustykite kubeliais.

Supjaustykite agurkus bet kokia forma.

Smulkiai supjaustykite kopūstą, pagardinkite obuolių actu ir druska, augaliniu (alyvuogių) aliejumi, išmaišykite.

Sudėkite susmulkintą česnaką.

Visas daržoves sumaišome.

Mes pertraukiame augalinį aliejų su pienu ir druska panardintu trintuvu iki tiršto padažo.

Įpilkite garstyčių ir vėl pertraukite.

Pagardinkite salotas naminiu majonezu ir patiekite. Jei pageidaujama, 30 minučių galima atšaldyti šaldytuve.

Tokioms originalioms salotoms galite gaminti skrebučius iš kepalo, apšlakstydami juos augaliniu aliejumi, pabarstydami įvairiais prieskoniais ir aromatingomis žolelėmis, česnaku ir tarkuotu sūriu. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min.

1

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: