Home Receptai Varškės pyragas per 15 minučių. Viska sumaišai ir į orkaitėje: lengvas receptas, ne pyragas, o auksas

Varškės pyragas per 15 minučių. Viska sumaišai ir į orkaitėje: lengvas receptas, ne pyragas, o auksas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tarkuoti pyragai jau seniai tapo vienu mylimiausių saldžių kepinių. Jie paruošiami paprastai ir greitai, produktų rinkinys pats paprasčiausias ir visada jį galima rasti šaldytuve. O įdarai gali būti labai įvairūs.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • cukraus, 3 šaukštai;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • sviestas, 180 g;
  • citrinos žievelės;
  • žiupsnelis druskos;
  • kepimo milteliai, 10 g;
  • miltų, 400 g.

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia :

  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • varškės, 650 g;
  • cukrus, 150 g;
  • grietinė, 180 g;
  • krakmolo, 2 šaukštai

Virimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi, druska ir plakite plaktuvu iki vientisos masės.

Supilkite minkštą sviestą, išmaišykite masę.

Įtrinkite vienos citrinos žievelę, išmaišykite.

Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir užminkykite minkštą ir lanksčią tešlą.

Padalinkite tešlą į 2 dalis ir sudėkite į maišelius. Vieną dedame į šaldiklį, kitą tiesiog į šaldytuvą.

Varškę pertraukiame su cukrumi ir grietine, kiaušiniais ir krakmolu iki vientisos masės.

26×17 cm kepimo formą uždenkite pergamentu ir iš šaldytuvo išdėliokite dalį tešlos.

Paskirstome pagal formą ir formuojame šonus, lygiu sluoksniu išdėliojame įdarą.

Ant viršaus ant stambios trintuvės sutrinkite antrąją tešlos dalį.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

Tortą išimame iš formos ir atvėsiname, jei norisi, galima pabarstyti milteliais.

Tešla labai minkšta, lengvo citrinų skonio ir aromato, įdarą galima dėti džiovintų vaisių gabaliukų pagal skonį arba visai kitokį.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama