Home Receptai Išmokiau visas savo drauges gaminti saldumynus. Minkštos, švelnios ir drėgnos pusryčių bandelės

Išmokiau visas savo drauges gaminti saldumynus. Minkštos, švelnios ir drėgnos pusryčių bandelės

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Visi mėgsta keksiukus, tačiau daugeliui kartais nepavyksta. Išbandykite mano receptą ir pusryčiams ant stalo visada turėsite minkštų, švelnių ir drėgnų bandelių.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • sviestas, 80 g;
  • augalinis aliejus, 70 ml;
  • pienas, 140 ml;
  • cukrus, 250 g;
  • žiupsnelis druskos;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • kepimo milteliai, 1 pakelis;
  • miltai, 370 g;
  • razinų, 200 g arba pagal skonį.

Virimo procesas

Pergamentą suvilgome vandenyje, išspaudžiame ir uždengiame formą kiaušiniams. Naudokite didelį padėklą, kad vienu ypu iškeptumėte daug bandelių. Padėklai paprasti, pagaminti iš kartono.

Kiekvienos ląstelės viduje gerai įdėjome popierių, kad keksiukai būtų lygūs ir gražūs.

Sumaišykite druską su cukrumi ir kepimo milteliais, augaliniu aliejumi ir lydytu sviestu. Sumaišome.

Supilkite kambario temperatūros pieną ir kiaušinius, pertraukite plaktuvu.

Dalimis supilkite išsijotus miltus ir užminkykite tirštą, vienalytę tešlą.

Suberti razinas ar kitus džiovintus vaisius, išmaišyti.

Į kiekvieną ląstelę po šaukštą dėkite tešlą, porą kartų purtykite formą ir nusiųskite į orkaitę.

Kepame 190 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.

Keksiukai yra tiesiog prabangūs, minkšti ir švelnūs. Jei įmanoma, galite aplieti šokoladiniu glajumi su citrinos žievele.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama