Home Receptai Receptas prieinamas visiems. Oriniai pyragėliai su nerealiai skaniu įdaru

Receptas prieinamas visiems. Oriniai pyragėliai su nerealiai skaniu įdaru

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šių pyragėlių tešla puikiai dera su ryžių įdaru. Pyragai sodrūs, įdaras švelnus ir sotus, viskas paruošiama paprastai ir greitai.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • šiltas vanduo ir pienas, po 100 ml;
  • miltai, 320 g;
  • druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
  • mielės, 2 šaukšteliai;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai

Įdarui reikia :

  • ryžiai, 100 g;
  • bet kokios kepenėlės, 300 g;
  • svogūnas, 1 vnt;
  • druska, pipirai, žolelės, prieskoniai.

Virimo procesas

Sumaišome šiltą pieną ir varome, suberiame druską ir cukrų, mieles, išmaišome.

Supilkite išsijotus miltus ir supilkite augalinį aliejų, minkykite tešlą.

Patarimas: gal miltų bus mažai, tada dėkite, bet ne daug, kad neužsikimštų masė ir pyragai nebūtų kieti.

Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.

Paimkite bet kokias kepenėles, pakepinkite su svogūnais.

Galiausiai įberkite druskos ir pipirų. Sumalkite trintuvu arba mėsmale, sumaišykite su ryžiais.

Formuojame pyragėlius, dedame ant kepimo skardos, padengtos pergamentu, uždengiame ir paliekame 5 – 10 minučių.

Patepkite plaktu kiaušiniu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 min.

Pyragai su tokiu įdaru visada sėkmingi, pasirodo skanūs, sotūs ir gerai iškepami.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama