Home Receptai Kaip pagaminti skanius marinuotus svogūnus per 2 minutes. Puikus priedas prie salotų, mėsos ar silkės

Kaip pagaminti skanius marinuotus svogūnus per 2 minutes. Puikus priedas prie salotų, mėsos ar silkės

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Marinuoti svogūnai gali būti atskiros aštrios salotos ar priedas prie salotų, taip pat gali būti karamelizuojami keptuvėje ir patiekiami su kepsniais, karbonadais, žuvies patiekalais. Svarbiausia teisingai marinuoti.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • svogūnai, 1-2 vnt;
  • verdantis vanduo;
  • Ledinis vanduo;
  • stalo actas;
  • druskos ir cukraus.

Virimo procesas

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba žiedais arba ketvirčiais.

Užpilkite verdančiu vandeniu, išmaišykite ir palikite 1 minutę.

Suberiame į sietelį ir nuplauname lediniu vandeniu, kuris pašalins kartumo perteklių.

Svogūną šaukštelyje sumaišykite su druska ir cukrumi, pagal skonį supilkite actą (apie 2 šaukštus). Išmaišykite ir patiekite.

Svogūnas pasirodo traškus, aromatingas, be perdėto kartumo. Pasirinktinai jis pagardinamas nerafinuotu augaliniu aliejumi ir žolelėmis.

Paprasčiausią tešlą galite pasigaminti iš majonezo ir miltų, prieskonių. Svogūną supjaustykite vidutinio dydžio žiedais ir pamerkite į tešlą, apkepkite ant stiprios ugnies iš abiejų pusių ir patiekite tokį užkandį su mėsa ir žuvimi. Jei patiekiama su alumi, apkeptus žiedus pabarstykite smulkia druska ar prieskoniais, džiovintu česnaku. Pasirodo, greitas ir skanus užkandis.

Jei norite karamelizuotų svogūnų, pirmiausia marinuokite, tada lengvai nuspauskite ir kepkite beveik iki suminkštėjimo. Pabarstykite žiupsneliu cukraus ir pakepinkite porą minučių. Pasirodo, saldžiai aštrus svogūnas.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama