Home Receptai Dabar kepu pyragus tik tokiu būdu! Minkštas pyragas su mėsa visai šeimai

Dabar kepu pyragus tik tokiu būdu! Minkštas pyragas su mėsa visai šeimai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Receptas labai paprastas ir nereikia vargti su tešla, tiesiog nusipirkite kokybišką pita duoną ir pasigaminkite mėsos įdarą.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • plona pita duona, pakuotė;
  • malta mėsa 300 g;
  • kiaušiniai, 2 – 3 vnt;
  • grietinė, kečupas, majonezas;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • sūris.

Virimo procesas

Maltą mėsą galima maišyti su tarkuotu svogūnu, česnaku, druska, pipirais, prieskoniais, smulkintomis žolelėmis. Minkome.

Ant pitos duonos plonu sluoksniu paskleiskite faršą ir palikite 15 minučių, kad faršo drėgmė sugertų pitos duonos lakštus ir ji taptų minkštesnė.

Lavašo lakštus susukame į ritinėlius.

Apvalią kepimo formą ištepkite gabalėliu sviesto ir išdėliokite suktinukus, kad susidarytų vienas apvalus pyragas.

Patarimas: užuot sutepę formą aliejumi, galite tiesiog uždengti pergamentu.

Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos, įpilti grietinės arba majonezo, kečupo ar pomidorų padažo. Valgykite maistą tokiu kiekiu, kad įdaras visiškai užpildytų pyragą.

Užpildykite pyragą ir pašaukite į orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių, tada išimame, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame dar 10 minučių.

Pyragas labai skanus tiek karštas, tiek šaltas, galima virti su grybais, kiaušiniais ir žolelėmis bei kitais įdarais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: