Home Receptai Kaip puiku: ir mėsa, ir garnyras vienu metu! Gardi vakarienė visai šeimai

Kaip puiku: ir mėsa, ir garnyras vienu metu! Gardi vakarienė visai šeimai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Keptos bulvės su kiauliena ir grybais paruošiamos paprastai ir greitai, o iš tokio patiekalo gausite daug malonumo. Svarbiausia paimti mėgstamus mėsos prieskonius ir gerai pamarinuoti.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

  • bulvės, 500 g;
  • kiaulienos kotletai, 500 g;
  • grybai, 100 g;
  • saldžiosios paprikos, pusė;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • majonezo, 1 a.š.

Virimo procesas

Bulves supjaustykite griežinėliais.

Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir išmuškite. Pabarstykite druska ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais. Paliekame 30 min.

Išdžiovinkite bulves ant popierinių rankšluosčių.

Šiuo metu imame šiek tiek augalinio aliejaus ir sumaišome su druska, bulvių prieskoniais, aromatinėmis žolelėmis ir sausais česnakais.

Šiuo užpilu užpilkite bulves ir gerai išmaišykite, kad padažas visiškai apsemtų kiekvieną bulvės skiltelę.

Sudėkite bulves į kepimo indą.

Grybus ir paprikas supjaustome gabalėliais, žalumynus susmulkiname pagal savo skonį.

Grybus sumaišykite su pipirais ir žolelėmis, pasūdykite ir pagardinkite majonezu.

Ant kiekvieno karbonado aptepame įdarą, susukame vyniotinį ir aptepame bulves.

Uždenkite indą folija ir kepkite indą 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.

Patiekdami apibarstykite žolelėmis, patiekite su įvairiais padažais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama