Home Receptai Pagal šį receptą bulvinius blynus ruošiu jau 25 metus. Paslaptis bulvių smulkinime

Pagal šį receptą bulvinius blynus ruošiu jau 25 metus. Paslaptis bulvių smulkinime

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Daug kas mėgsta bulvinius blynus, bet tik nedaugelis mėgsta juos virti, nes per ilgai tenka bulves tarkuoti smulkia tarka, o paskui vis tiek stovėti ir kepti. Siūlau greitesnį variantą.

Virimui jums reikės šių ingredientų:

– bulvės, 500 g;

– kiaušinis, 1 vnt.;

– svogūnas, 1 vnt;

– miltai, 2 šaukštai;

– augalinis aliejus, 50 ml;

– druska, pipirai ir prieskoniai, žolelės.

Virimo procesas

Daržoves nuvalome.

Bulves supjaustykite gabalėliais ir sumalkite trintuvu arba mėsmale. Leiskite pastovėti 15 minučių ir nupilkite skysčio perteklių.

Svogūną susmulkinkite blenderiu, sumaišykite su bulvėmis, suberkite miltus ir minkykite iki vientisos masės.

Įmuškite kiaušinį ir pagal skonį įberkite smulkiai pjaustytų žolelių, druskos, pipirų, įberkite prieskonių.

Patarimas : dedu aromatines žoleles ir paruoštą bulvių prieskonių mišinį ir būtinai dedu česnaką.

Apkepkite blynus iš abiejų pusių augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Patiekite su grietine, šviežių daržovių salotomis.

Aš dažnai gaminu tokius bulvinius blynus su sūdytu varškės sūriu ir krapais: dedu šaukštą tešlos, dedu pilną šaukštelį varškės su druska, pipirais ir krapais, ant viršaus šaukštą tešlos ir kepu tokius „pyragelius“. Taip pat galima su grybais ir svogūnais, malta mėsa ir kt.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama