Greiti pusryčiai iš pita duonos, kumpio arba dešros, sūrio ir pomidorų.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
– pita duona, 4 apvalios;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– dešra, 100 g;
– sūris, 120 g;
– druska, pipirai ir prieskoniai, žolelės;
– pomidoras, 1 vnt.
Virimo procesas
Kiaušinius plakite šluotele su druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir išpilkite šiek tiek kiaušinių masės, tolygiai paskirstykite ant keptuvės ir uždėkite pita duonos lakštą.
Ant pitos duonos uždėkite kumpio riekeles ar dešros riekeles, pabarstykite trupučiu tarkuoto sūrio ir uždenkite pita duona.
Ant jo savo ruožtu dėkite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Uždenkite pita duona.
Ant šio pitos duonos lakšto vėl uždėkite kumpį, pabarstykite sūriu ir apdenkite pita duona.
Viską užpilkite kiaušinių mišiniu, tolygiai patepkite viršutinę pitos duonos dalį.
Uždenkite ir kepkite iš vienos pusės 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Apverskite pyragą ir kepkite dar 5 minutes iš kitos pusės.
Patarimas : tarp pita duonos sluoksnių taip pat galite pabarstyti šviežiomis žolelėmis ir aromatinėmis žolelėmis, prieskoniais. Galite naudoti virtą ar rūkytą dešrą arba pasiimti rūkytą, virtą mėsą ar keptą faršą, grybus ir kitus skanius produktus pagal savo pasirinkimą.