Home Receptai Po valgio visi svečiai reikalauja recepto! Švelnūs ir sultingi vištienos blynai

Po valgio visi svečiai reikalauja recepto! Švelnūs ir sultingi vištienos blynai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šio patiekalo nebus gėda patiekti ant stalo išrankiausiems svečiams.

Receptui jums reikės:

– 450 gramų maltos vištienos;

– 1 stiklinė kefyro;

– 1 kiaušinis;

– 1 mažas svogūnas;

– 4 skiltelės česnako;

– 4 šaukštai. šaukštai kvietinių miltų;

– krapai, druska, pipirai.

Paruoškite maltą mėsą

Į faršą įberkite druskos, juodųjų pipirų, kiaušinio. Viską išmaišykite šaukštu iki vientisos masės.

Kefyras. Dedame į faršą, po to į dubenį supilame kefyrą, smulkintus krapus ir svogūnus. Svogūną supjaustykite kuo smulkiau. Ir būtinai perleiskite česnaką per česnako presą ir taip pat nusiųskite į maltą mėsą.

Kad nepersistengtumėte su miltais, juos reikia dėti pačioje pabaigoje, iš pradžių du šaukštus, o tada, jei reikia, dar du šaukštus.
Svarbu faršo neprikimšti miltų, kad blynai išeitų sultingi ir gerai iškeptų.

Patarimas: mišinys turi būti tokios pat konsistencijos kaip ir blynų tešla.

Eime kepti

Surenkame mišinį šaukštu ir paskirstome ant įkaitintos keptuvės nedidelėmis porcijomis (kaip blynus). Maltą mėsą apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Patarimas: gatavus blynus išimkite ant lėkštės, padengtos popierine servetėle, tada pasišalins visas riebalų perteklius ir blynai bus labai traškūs.

Šį patiekalą galima patiekti tiek šaltą, tiek karštą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: