Home Receptai Karšti ir sotūs pusryčiai: užtenka net iki vakarienės. Maltos mėsos ir bulvių paplotėliai: lengvai ir greitai paruošiami

Karšti ir sotūs pusryčiai: užtenka net iki vakarienės. Maltos mėsos ir bulvių paplotėliai: lengvai ir greitai paruošiami

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Pyragai su malta mėsa ir bulvėmis yra erdvūs ir minkšti, purūs ir labai sotūs. Viskas paruošiama paprastai ir greitai, ypač jei turite iš anksto išvirtos bulvių košės

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

šiltas vanduo, 300 ml;

cukraus, 1 valgomasis šaukštas;

druskos, 1 šaukštelis;

miltų, apie 450 g;

sausos mielės, 1 šaukštelis;

bulvių košė su sviestu, 500 g;

želdiniai;

maltos mėsos, 230 g;

svogūnas, 1 vnt;

prieskoniai, druska, pipirai;

pomidoras, 1 vnt.

Gaminimo procesas

Maltą mėsą pagardinkite tarkuotais svogūnais, smulkiai pjaustytomis žolelėmis, druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.

Bulvių košę gaminame su sviestu ir pienu arba grietine, galima dėti prieskoninių žolelių.

Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų ir mieles.

Supilkite druską ir dalimis pradėkite dėti išsijotus miltus, minkykite minkštą tešlą.

Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje 1 val.

Formuojame pyragėlius, iš pradžių dedame šiek tiek faršo, bulvių košės rutuliuką, užspaudžiame kraštus ir šiek tiek iškočiojame į pyragą, kad pyragas gautųsi apvalus.

Juos paskirstome ant kepimo skardos, padengtos pergamentu.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių, pažiūrėkime į savo orkaitę, kad pyragėliai gerai pakiltų ir paruduotų.

Pyragai yra minkšti ir purūs, su skaniu ir sočiai įdaru. Juos galite gaminti su bulvėmis ir grybais, keptais su svogūnais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: