Home Receptai Paplotėliai keptuvėje iš to, kas buvo. Paplotėliai, blynai ar pica: šeimai patiko

Paplotėliai keptuvėje iš to, kas buvo. Paplotėliai, blynai ar pica: šeimai patiko

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tokiems pyragams tešlą gaminame iš įprasto kefyro, todėl ji pasirodo švelni ir minkšta. Įdarui galite rinktis bet kokius produktus, pavyzdžiui, tuos, kuriuos naudojate picai.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

riebus kefyras, 500 ml;

kiaušiniai, 2 vnt;

majonezo, 2 v.š.;

soda, 1 šaukštelis;

druskos, 1 šaukštelis;

miltai, 300 g;

sūris ir dešra, kumpis arba virta mėsa po 150 g;

pomidorai, 1 – 2 vnt;

prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Kefyrą rinkitės riebiausią, kad tešla būtų labai minkšta.

Šiltą kefyrą pasūdykite ir sumaišykite su kiaušiniais bei išmaišykite šluotele.

Įpilkite majonezo, išmaišykite.

Suberkite persijotus miltus ir minkykite tirštą tešlą.

Dešrą arba kumpį, sūrį supjaustome nedideliais kubeliais ir supilame į tešlą.

Pagal skonį ir norą taip pat galite įdėti smulkintų žalumynų ir žaliųjų svogūnų, aromatingų itališkų žolelių, kurios pavers jūsų picą tikra itališka pica.

Pirmiausia pomidorus perpjaukite į dvi dalis, arbatiniu šaukšteliu pašalinkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais. Taip pat supilkite į tešlą ir įpilkite sodos, išmaišykite.

Keptuvę ištepame augaliniu aliejumi ir ištepame šiek tiek tešlos, kad pagamintume vieną, didelį picos pyragą.

Kepkite ant mažos ugnies iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Toks kvapnus ir skanus stebuklas idealiai pakeičia ilgą picos gaminimo procesą pagal klasikinį receptą. Paprasta, greita, skanu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama