Home Receptai Dabar varškėčių negaminu. Receptas man pasirodė lengvesnis ir skanesnis: mažai kas žino paslaptį

Dabar varškėčių negaminu. Receptas man pasirodė lengvesnis ir skanesnis: mažai kas žino paslaptį

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Iš varškės galite pagaminti švelnius ir minkštus varškės bandeles, kurios amžinai pakeis įprastus sūrio pyragus ant jūsų stalo. Viskas daroma paprastai ir greitai, o išeina puikiai.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

varškės, 250 g;

kiaušiniai, 2 vnt;

cukrus, 30 g;

grietinė, 60 g;

manų kruopos, 30 g;

kepimo milteliai, 0,5 šaukštelio;

vanilino pagal skonį.

Gaminimo procesas

Kad varškės bandelės būtų minkštos ir erdvios, rinkitės riebų varškės sūrį, geriausia – naminį.

Varškę sutrinkite šakute arba pertraukite trintuvu, kad būtų oriau.

Įpilkite kiaušinių, druskos ir cukraus, pagal skonį vanilino, grietinės. Išmaišykite iki vientisos masės.

Suberti manų kruopas, išminkyti ir palikti 20 min.

Suberkite kepimo miltelius ir išmaišykite tešlą iki vientisos masės arba pertraukite masę panardinamuoju blenderiu.

Imame silikonines keksiukų formeles ir išklojame tešlą, formeles užpildydami kiek daugiau nei pusę.

Siunčiame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 min.

Keksiukai yra tiesiog prabangūs, erdvūs ir švelnūs. Jei mėgstate saldesnį variantą, įpilkite šiek tiek daugiau saldumo arba į kiekvieną keksiukų vidų, įdėkite gabalėlį bet kokio šokolado arba užpilkite ištirpintu šokoladu ant jau paruoštų keksiukų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama