Home Receptai Mūsų šeimos receptas. Beliašai su skaniu ir sultingu įdaru viduje

Mūsų šeimos receptas. Beliašai su skaniu ir sultingu įdaru viduje

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Sodrūs, erdvūs ir labai minkšti beliašai, kurie jums tikrai patiks su savo sultingu ir kvapniu įdaru. Viskas paruošiama paprastai ir greitai, o malonumas, kurį gaunate iš rezultato, yra tiesiog neapsakomas.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

miltai, 800 g;

druskos, 1 šaukštelis;

cukraus, 2 v.š.;

sausos mielės, paketėlis;

šiltas vanduo, 500 ml;

augalinis aliejus, 2 šaukštai;

malta mėsa, 500 g;

svogūnas, 400 g;

druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Šiltame vandenyje atskieskite cukrų ir mieles, išmaišykite ir palikite 5 minutes.

Dalimis supilkite druską, suberkite išsijotus miltus ir tarp porcijų supilkite augalinį aliejų.

Miltų dedame tiek, kad gautųsi minkšta, labai lanksti ir nelipni tešla. Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 1 val.

Faršą pagardinkite prieskoniais ir druska, pipirais, smulkiai pjaustytu svogūnu. Jei jums labiau patinka tarkuotas svogūnas, pridėkite jį. Išminkykite masę iki vientisos masės.

Tešlą padaliname porcijomis ir kiekvieną iškočiojame į pyragą, išklojame įdarą ir formuojame beliašus.

Kepkite beliašus augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Jūsų patiekalas bus tiesiog tobulas, tešla sodri ir minkšta, įdaras labai sultingas. Galima patiekti su grietine, lydytu sviestu ar padažu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama