Home Receptai Beliašai iš širdies. Mama išmokė, dabar beliašus gaminu tik pagal šį receptą

Beliašai iš širdies. Mama išmokė, dabar beliašus gaminu tik pagal šį receptą

by admin

Švelnūs, minkšti, su sultingu ir kvapniu įdaru beliašai yra paruošti paprastai, iš standartinio produktų rinkinio, tiesiog ant vandens, be jokių maivimų ir priedų. Kuo paprasčiau, tuo skaniau.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

malta mėsa, 400 g;

vanduo, 450 ml;

miltai, 600 g;

cukraus, 1 valgomasis šaukštas;

druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;

svogūnas, 1 vnt;

mielės, 7 g

Gaminimo procesas

Maltai mėsai geriau rinktis įvairių rūšių mėsą, kad įdaras pasirodytų sodraus skonio. Trys svogūnai, o juos geriau labai smulkiai supjaustyti, kad faršas taptų sultingas.

Šiltame vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų, mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.

Dalimis supilkite miltus į skystą pagrindą, supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir minkykite masę iki minkštos.

Uždenkite indą ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Stalą ir rankas sutepkite augaliniu aliejumi ir pradėkite formuoti baltymus su įdaru. Tešla bus labai minkšta, todėl atsargiai suspauskite kraštus.

Apkepkite beliašus augaliniame aliejuje ir paskleiskite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Įdaras labai sultingas dėl smulkintų svogūnų, skanus dėl faršo asorti, pats beliašas minkštas ir sodrus dėl universalios ir paprastos tešlos.

2

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: