Home Receptai Jokių sausainių ir orkaitės: skanų desertą prie arbatos pagaminu per kelias minutes

Jokių sausainių ir orkaitės: skanų desertą prie arbatos pagaminu per kelias minutes

by admin

Trupiniai pyragaičiai su skirtingais kremais jau seniai tapo pažįstami ant mūsų stalų. Jie paruošiami paprastai ir greitai, mirkymas šaldytuve neužtrunka daug laiko, o į juos galima įdėti savo produktų ir pasigaminti kremo pagal skonį.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

miltai, 250 g;

sviestas, 150 g;

cukrus, 70 g;

riebi grietinė, 500 g;

kiaušiniai, 2 vnt;

cukrus, 15 g;

kukurūzų krakmolas, 2 v.š.;

vanilinas.

Gaminimo procesas

Miltus sumaišyti su tarkuotu, iš anksto užšaldytu sviestu ir cukrumi, masę paversti trupiniais.

Supilkite trupinius į sausą keptuvę ir kepkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami iki auksinės rudos spalvos. Atvėsk.

Kremui sumaišykite grietinę, kiaušinius, krakmolą, cukrų ir, jei norite, įpilkite vanilino. Virkite grietinėlę ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Atvėsinkite ir plakite mikseriu.

Tortą formuojame konditeriniame žiede.

Paskleiskite sluoksnį trupinių, šiek tiek pasmulkinkite ir ant viršaus uždėkite sluoksnį kremo. Taigi, mes pakaitomis surenkame visą tortą.

Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms pritraukti.

Pyragas minkštas ir purus, tiesiog tirpsta burnoje. Galite pasigaminti bet kokį grietinėlę pagal savo skonį, čia puikiai tiks klasikinis kremas piene arba grietinėlė su grietinėle ir cukraus pudra

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: