Home Receptai Draugė iš kaimo išmokė kepti tinkamus pyragėlius be mielių ir kefyro. Pagal kitus receptus ir gaminti nesinori

Draugė iš kaimo išmokė kepti tinkamus pyragėlius be mielių ir kefyro. Pagal kitus receptus ir gaminti nesinori

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Sodrūs, minkšti ir labai skanūs pyragėliai, iškepti daug greičiau pagal mano receptą nei naudojant klasikinius, mielinius variantus. Daug mažiau šurmulio, o rezultatas tiesiog prabangus.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

fermentuotas keptas pienas, 300 ml;

miltai, 360 g;

žiupsnelis druskos;

cukraus, 1 šaukštelis;

krakmolas, 40 g;

trynys, 1 vnt;

augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;

soda, 0,5 šaukštelio

Norėdami paruošti įdarą, paimkite :

varškės, 300 g;

baltymai, 1 vnt;

grietinės ir cukraus, po 2 šaukštus;

manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas;

moliūgų neprivaloma, 150 g

Gaminimo procesas

Moliūgo į įdarą dėti nebūtina, žinau, kad daugeliui nepatinka specifinis šios daržovės skonis. Todėl geriau tiesiog pasigaminti varškės ar bet kokio kito pagal skonį.

Ryazhenka puikiai pakeičia bet koks fermentuotas pieno produktas, kefyras, natūralus jogurtas ir naminis jogurtas. Nesvarbu, kurią parinktį naudojate.

Sumaišykite kefyrą su druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.

Supilkite persijotus miltus, krakmolą, sodą ir užminkykite minkštą ir elastingą tešlą.

Galite palikti tik 5 minutes ir pereiti prie pyragų formavimo.

Įdarui tiesiog sumaišykite visus produktus.

Kad tešla gerai iškeptų, pyragaičiai turi būti ploni ir tada nereikės perpilti didžiulio kiekio augalinio aliejaus kepimui, tiesiog užpilkite šiek tiek. Tada pyragėliai nebus riebūs.

Tokiam bandymui puikiai tinka mėsos įdaras, pjaustyti kiaušiniai su svogūnais, kepenėlėmis ir grybais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: