Home Receptai Idealūs pusryčiai – lavašas su sūriu orkaitėje ir vištienos filė. Skanūs ir kvapnūs!

Idealūs pusryčiai – lavašas su sūriu orkaitėje ir vištienos filė. Skanūs ir kvapnūs!

by admin

Lavašo suktinukai su sūriu ir vištiena labai skanūs, kvapnūs. Be šių produktų, galite pridėti bet kokį įdarą pagal savo skonį.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

– kiaušiniai, 5 vnt;

– pita duona, 1 vnt;

– marinuoti agurkai, 1 vnt;

– vištienos filė, 1 vnt;

– minkštas sūris, 100 g;

– žalieji svogūnai ir žolelės;

– druska, pipirai ir prieskoniai;

– pienas, 100 ml.

Gaminimo procesas

Lavašas – plonas ir ilgas, supjaustytas gabalėliais, kuriuos vėliau galima apvynioti vamzdeliais.

Žaliuosius svogūnus ir žoleles susmulkiname, agurkus ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais.

Mėsą išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Ant kiekvieno pita duonos gabalėlio dėkite mėsą, ant viršaus dėkite žalumynų, agurkų ir sūrio. Sukame vamzdelius.

Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.

Vamzdžius keliais sluoksniais formoje paskirstome sandariai vienas prie kito.

Kiaušinius išplakite su pienu, druska, pipirais ir prieskoniais pagal savo skonį.

Supilkite masę į formą, supilkite vamzdelius.

Orkaitę įkaitiname – 220 laipsnių, kepimo laikas – apie 20 minučių.

Patarimas : vamzdeliai lengvai atskiriami vienas nuo kito ir galite gražiai sudėti ant indo, pabarstyti šviežiomis žolelėmis ir patiekti su šviežių daržovių salotomis. Galima daryti kitokius vamzdelius – su grybų įdaru, žuvimi ar malta mėsa ir patiekti asorti.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: