Home Receptai Paprasta, bet artimieji dievina. Bulvės ir šiek tiek maltos mėsos

Paprasta, bet artimieji dievina. Bulvės ir šiek tiek maltos mėsos

by admin

Aromatingas bulvių ir maltos mėsos troškinys yra labai skanus ir sotus patiekalas. Pridėkite salotų ar marinuotų daržovių ir gausite sočią vakarienę.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

bulvės, 700 g;

kiaušinis, 1 vnt;

druskos;

sviestas, 50 g;

pieno.

Norėdami paruošti maltą mėsą, jums reikia:

malta mėsa, 500 g;

svogūnas, 1 vnt;

druska, paprika, sausas česnakas 0,5 šaukštelio;

miltų, 1 valgomasis šaukštas;

sūris, 100 g;

pienas, 300 ml.

Bulvių troškinio gaminimo procesas

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, tada sutrinkite su sviesto gabalėliais.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite aliejuje.

Į svogūną suberkite faršą ir maišydami kepkite, kol išgaruos skystis.

Druskos ir pipirų, suberkite likusius prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Supilkite pieną ir virkite, kol sutirštės, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir paskleiskite tyrę, išlyginkite.

Paskleiskite faršą, išlyginkite ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 – 30 minučių. Pažiūrėkite į savo orkaitę, troškinys turi būti rausvas viršuje.

Jei sūris pradeda degti, uždenkite formą folija ir išimkite likus 5 minutėms iki kepimo.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: