Home Receptai Šį pyragą mane išmokė gaminti moteris iš Italijos, receptu dalinuosi su jumis

Šį pyragą mane išmokė gaminti moteris iš Italijos, receptu dalinuosi su jumis

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šio persikinio pyrago mane išmokė svetinga moteris iš Italijos, receptu dalinuosi su jumis. Nereikės ilgai suktis, viską, ko reikia, galite įsigyti artimiausioje parduotuvėje!

Beje, receptas reikalauja konservuotų persikų. Dar praėjusį rudenį išsukau apie keliolika stiklainių tokių, ir iki šiol ne visi suvalgyti.

INGRIDIENTAI:

100 ml pieno

2 kiaušiniai

8 g vanilinio cukraus

100 g cukraus

100 ml saulėgrąžų aliejaus

200 g miltų (+ 3 šaukštai)

12 g kepimo miltelių

150 g persikų sirupe

50 g sviesto

Gaminimo procesas:

Kiaušinius išplakti su 50 gramų cukraus iki purių putų. Supilkite pieną ir augalinį aliejų, vėl gerai išmaišykite.

Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Viską išplakti mikseriu.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą.

Iš konservuotų persikų nupilkite sirupą. Persikus supjaustykite plonais griežinėliais. Ant tešlos apskritimu išdėliokite persikų skilteles.

Į atskirą indą suberkite minkštą sviestą, 3 šaukštus miltų, 50 gramų cukraus ir 8 gramus vanilinio cukraus. Rankomis viską sutrupinkite į trupinius, o tada pabarstykite šią katę ant pyrago viršaus.

Pyragą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, kol paruduos. Gatavą pyragą gerai pabarstykite cukraus pudra . Gero apetito!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: