Home Receptai Kiaulienos nugarinė natūraliai su bulvių koše: mėsa tiesiogine prasme tirpsta burnoje!

Kiaulienos nugarinė natūraliai su bulvių koše: mėsa tiesiogine prasme tirpsta burnoje!

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Aš linkęs gaminti su žirneliais, bet puikiai tinka ir su grybais ar kukurūzais.

Kaip garnyrą patiekiame bulvių košę su sviestu.

Mums reikia:

  • 6 riekelės kiaulienos nugarinės
  • 2 svogūnai
  • truputis aliejaus
  • druskos
  • pipirų
  • saldžiųjų raudonųjų pipirų
  • Vanduo
  • žirniai (švieži arba šaldyti)
  • tirštinti:
  • miltai

Padažui:

  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • Papuošimui:
  • Žalias svogūnas
  • Petražolės

Gaminimo procesas:

Mėsą supjaustome griežinėliais.

išmuškite mėsą.

Pasūdykite, pagardinkite ir pabarstykite saldžiaisiais raudonaisiais pipirais.

Svogūną smulkiai supjaustykite.

Svogūną pakepinkite aliejuje .

Kai svogūnas apkeps, ant jo paskrudinkite paruoštą mėsą.

Apšlakstykite vandeniu ir troškinkite, kol suminkštės.

Suberkite žirnelius ir išvirkite.

Jei neturite žirnių, galite naudoti, pavyzdžiui, šaldytus kukurūzus ar grybus .

Puodelyje vandenį sumaišyti su miltais (vienam puodeliui vandens dedu apie šaukštą miltų).

Į puodą per sietelį supilkite miltų vandenį, kad nesusidarytų gumuliukų.

Koncentruojamės pagal poreikį.

Leidžiame gerai užvirti ir galiausiai sudedu garstyčias ir tyrę – aš taip pat linkusi įmaišyti truputį vandens.

Leiskite viskam kartu užvirti arba paragaukite, o kai mėsa suminkštės, galime išjungti ir patiekti .

Kaip garnyras tikrai geriausia bulvių košė su sviestu.

Kaip alternatyvą galime rinktis ir makaronus ar ryžius.

Linkime gero skonio! 🙂

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: