Home Receptai Vietoj pyragėlių ir čeburekų! Skanus vyniotinis su malta mėsa ir lavašu

Vietoj pyragėlių ir čeburekų! Skanus vyniotinis su malta mėsa ir lavašu

by admin

Paprasti čeburekai ir pyragėliai jau pabodo, reikia kažko naujo, skanaus ir greito. Pagal mūsų receptą vyniotinis yra būtent tai, ko jums reikia. Traški plutelė, lydytas sūris viduje ir švyturio malta mėsa puikiai dera tarpusavyje.

Ingridientai:

150 gr sūrio;

500 gr maltos mėsos;

2 pitos duonos;

Pundelis svogūnų laiškų;

Druska;

maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo procesas:

Pirmiausia sutarkuokite 150 gramų sūrio. Dabar smulkiai supjaustykite krūvą žalių svogūnų.

Imame 500 gr faršo. Mūsų atveju kiauliena. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir išmaišykite šaukštu.

Išdėliojame pita duoną ir ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu. Savo ruošinį iš viršaus padengiame antrąja pita duona.

Maltą mėsą tolygiai paskleiskite ant viršutinio pita duonos sluoksnio. Toliau pabarstykite žaliais svogūnais.

Atsargiai susukti į ritinį.


Orkaitės temperatūrą nustatome iki 200 laipsnių, kaitiname viršuje ir apačioje.

Kepimo skardą išklojame pergamentiniu popieriumi ir dedame vyniotinį.

Kepkite 30 minučių. Praėjus šiam laikui, išimame iš orkaitės, pabarstome sūriu ir siunčiame virti dar 5 minutes.

Vyniotinis pasirodo labai gražus ir patrauklus. Taip pat ant viršaus galite pabarstyti žaliųjų svogūnų. Toks skanėstas neužims daug laiko ir pastangų, tačiau visada patiks savo skoniu. Tai geriausias užkandis, norint pakeisti pyragus.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: