Home Receptai Paprastas pyragėlių su mėsa receptas. Greitas tešlos gaminimas be mielių: minkšti, švelnūs

Paprastas pyragėlių su mėsa receptas. Greitas tešlos gaminimas be mielių: minkšti, švelnūs

by admin

Šis receptas yra puiki mielinės tešlos alternatyva. Rezultatas toks pat kaip ir mielinės tešlos, tačiau gamindami sugaišite daug mažiau laiko.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

kefyras, 500 ml;

tryniai, 2 vnt;

grietinės, 1 valgomasis šaukštas;

augalinis aliejus, 50 ml;

druskos, 2 šaukšteliai;

miltų, apie 800 g;

soda, 1 arb

Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:

bet kokia malta mėsa, 600 g;

svogūnas, 2 vnt;

druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį.

Gaminimo procesas

Kefyras ir grietinė turi būti kambario temperatūros.

Juos sumaišome.

Sumaišykite trynius su augaliniu aliejumi ir supilkite į kefyrą, išmaišykite.

Įpilkite druskos, cukraus ir išmaišykite.

Miltus persijoti ir didžiąją dalį sumaišyti su soda, supilti į skystą pagrindą ir užminkyti tešlą. Įberkite miltų pagal poreikį, bet jei matote, kad tešla jau pakankamai konsistencijos, daugiau nedėkite. Uždenkite ir palikite 15 minučių pailsėti.

Įdarui svogūną bet kokiu būdu supjaustykite ir sumaišykite su malta mėsa, pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal savo skonį.

Sutepkite rankas augaliniu aliejumi ir stalą, padalykite tešlą į 25 dalis, iškočiokite kolobokus ir gaminkite pyragus.

Formuojame pyragėlius su įdaru.

Kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

Tešla bus labai ori, sodri ir minkšta, puikiai tiks su mėsos įdaru.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: