Home Receptai Aš gaminu pusryčiams vietoj varškėtukų. Varškės blynai su obuoliu: švelnūs ir skanūs

Aš gaminu pusryčiams vietoj varškėtukų. Varškės blynai su obuoliu: švelnūs ir skanūs

by admin

Tokie varškės blynai yra švelnūs, skanūs, apetitą keliančio obuolių skonio. Būtinai gaminkite pusryčiams ir jums tikrai patiks blynai su obuoliu, kuris labai tinka tešloje ir suteikia syrnikams naują skonį.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

varškės, 250 g;

obuolys, 1 vnt;

kiaušinis, 1 vnt;

žiupsnelis druskos;

cukraus, 1 valgomasis šaukštas;

kefyras, 250 g;

razinos, 45 g;

miltų, apie 8 v.š.;

soda, 0,5 šaukštelio

Gaminimo procesas

Varškę sumaišome su stambia tarka tarkuotu obuoliu, žievelės nuimti negalima.

Įberkite druskos ir cukraus, supilkite kefyrą, supilkite sodą ir masę išmaišykite iki vientisos masės.

Įmušame kiaušinį, razinas, išmaišome. Jei razinos labai sausos, pirmiausia nuplikykite jas verdančiu vandeniu, o tada išspauskite iš vandens.

Miltus persijoti ir supilti į masę, gerai išminkyti. Tešla turi būti pakankamai tiršta, tad jei turite skystą masę, dėkite tiek miltų, kiek reikia.

Mes įkaitiname augalinį aliejų ir paskleidžiame tešlą ant šaukšto. Kepkite sūrio pyragus ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Sūrio pyragaičiai yra labai purūs, minkšti, gerai išlaiko formą ir nesiskirsto ant keptuvės.

Razinas pagal skonį galite pakeisti džiovintų abrikosų gabalėliais. Lengvas obuolių rūgštumas puikiai atskiedžia sūrio pyragų saldumą.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: