Home Receptai Miltai ir verdantis vanduo. Traškios lazdelės pusryčiams per 5 minutes. Rezultatas netikėtas ir skanus

Miltai ir verdantis vanduo. Traškios lazdelės pusryčiams per 5 minutes. Rezultatas netikėtas ir skanus

by admin

Traškios lazdelės pusryčiams ar popietiniams užkandžiams, užkandžiams ir keliaujant. Vienas iš paprasčiausių receptų, kurį galite pagaminti greitai ir paprastai.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

verdančio vandens, 1 stiklinė;

druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;

miltai, 2,5 stiklinės;

daržovių aliejus.

Gaminimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su druska ir cukrumi.

Įpilkite verdančio vandens ir sumaišykite mentele.

Kai ji taps šilta, minkykite tešlą rankomis, kad ji taptų minkšta ir lanksti.

Negarinkite visų miltų iš karto, palikite šiek tiek ir kai jau minksite tešlą, įberkite saują ir užminkykite tešlą.

Stalą pabarstykite miltais ir iškočiokite ploną tešlos sluoksnį.

Tešlos lakštą supjaustykite plonomis juostelėmis.

Gana stipriai įkaitiname augalinį aliejų ir apkepame šepetį iki auksinės rudos spalvos. Procesas neužima daug laiko, lazdelės greitai apkepa, išsipučia ir tampa traškios.

Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių ir padėkite ant serviravimo lėkštės.

Galima patiekti kaip tik tokius pagaliukus – brūzgynus arba palaukti kol atvės ir pabarstyti cukraus pudra.

Tokius skanius ir labai paprastus traškius pagaliukus galite išsivirti bent kasdien, jie niekada nenuobodžiauja.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: