Home Receptai Sultinga mėsa orkaitėje be marinavimo ir riebių purslų. Paprastas ir greitas receptas

Sultinga mėsa orkaitėje be marinavimo ir riebių purslų. Paprastas ir greitas receptas

by admin

Norint, kad mėsa būtų minkšta, sultinga ir minkšta orkaitėje, nebūtina mėsos ilgai marinuoti. Viskas kur kas paprasčiau ir paprasčiau, virtuvėje sugaišite visai pamokai, tik apie 40 min.

Norėdami paruošti penkias mėsos porcijas, jums reikės šių ingredientų:

kiauliena, 900 g;

česnakai, 4 skiltelės;

druska, pipirai, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Imame pergamento lakštą ir perlenkiame per pusę ir uždengiame kepimo indą. Turiu formą kurios matmenys 26×35 cm.Jei tai paprastas pergamentas, o ne su silikoniniu sluoksniu, tai patepkite augaliniu aliejumi.

Rinkitės mėsą su mažais riebalų gabalėliais ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Formoje išklojame sluoksnį mėsos, pabarstome druska, pipirais ir kitais prieskoniais, prieskoniais pagal savo skonį.

Česnaką supjaustykite dideliais gabalėliais ir paskleiskite ant mėsos.

Mėsos gabalėlius apverskite ir apibarstykite viskuo, kas nurodyta kitoje pusėje.

Uždenkite pergamentiniu popieriumi ir gerai uždarykite kraštus. Taigi, mėsa geriau iškepa, ji nevirta, kaip būna su folija.

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Taip iškepta mėsa gaunama natūralaus skonio ir aromato, joje nėra nė lašo aliejaus. Užkandis puikiai dera su įvairiai paruoštomis bulvėmis, su šviežių daržovių salotomis.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: