Home Receptai Pusryčių receptas per 5 minutes. Kiaušininiai blyneliai su aromatingu įdaru

Pusryčių receptas per 5 minutes. Kiaušininiai blyneliai su aromatingu įdaru

by admin

Kiaušinių blyneliai įdaryti sūriu, pomidorais ir žalumynais, tačiau iš bet kokių produktų galite pasigaminti savo variantą. Jei į tokius blynus dar įdedate pikantiškų padažų, česnakinių priedų, tai blynai puikiai tiks vakarienei.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

kiaušiniai, 6 vnt;

pienas, 230 g;

miltai, 130 g;

druskos, pagal skonį;

sūris, 150 g;

žalias svogūnas ir krapai;

pomidorai, 150 g

Gaminimo procesas

5 kiaušinius sumaišykite su pienu ir miltais iki vientisos masės.

Masę pasūdykite pagal skonį, galite dėti prieskonių, pipirų, Provanso ar itališkų žolelių, išmaišykite.

Smulkiai supjaustykite žalią svogūną ir krapus ir suberkite į tešlą.

Pomidorai pasirenkami tankūs, o ne visą laiką, supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su tešla. Jei pomidorai sultingi, tada iš pradžių perpjaukite į dvi dalis, arbatiniu šaukšteliu pašalinkite minkštimą, kad būtų mažiau sulčių ir perpjaukite.

Blynus kepkite kaip įprasta, tik apvertę į antrą pusę, pabarstykite sūriu ir perlenkite blyną per pusę, kepkite iš vienos pusės, tada iš antros.

Tokie blynai – plakta kiaušinienė – beveik pica, tai labai paprastas, apetitą keliantis ir sotus patiekalas. Galima įdėti dešrelių gabalėlių, dešrelių, kumpio ir iš anksto apkeptų pievagrybių. Mėsos gabaliukus galite įvynioti į blynus, patepti lydyto sūrio ir česnako užtepėlėmis su krapais ir kiaušiniu.

1

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: