Home Receptai Skaniau nei beliašai ir čeburekai. Į tešlą įdėkite 2 šaukštus grietinės: nuostabūs pyragėliai

Skaniau nei beliašai ir čeburekai. Į tešlą įdėkite 2 šaukštus grietinės: nuostabūs pyragėliai

by admin

Šio recepto dėka gausite labai minkštą ir skanią tešlą, universalią, derinamą su įvairiais įdarais. Aš gaminau su maltą mėsą, o galite pabandyti su dešrelėmis arba kumpiu ir sūriu.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

šiltas vanduo, 250 ml;

miltai, 350 g;

druskos, 1 šaukštelis;

grietinės, 2 šaukštai;

kepimo miltelių, 1,5 arb

Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

svogūnas, 1 vnt;

malta mėsa, 350 g;

virti ryžiai, 100 g;

druska, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite, kol pusiau iškeps.

Suberkite faršą, sumaišykite su svogūnais, druska, pipirais, pagal skonį pabarstykite įvairiais prieskoniais ir kepkite, kol suminkštės. Pabaigoje pagal skonį galite pridėti česnako ir žolelių. Atvėsk.

Ryžiai išverdami ir atvėsinami.

Grietinę praskieskite šiltu vandeniu, druska.

Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir minkykite vientisą ir minkštą tešlą.

Uždenkite tešlą ir palikite 15 minučių.

Ryžius sumaišykite su malta mėsa.

Tešlą padalijame į dalis, susukame kolobokus ir uždengiame, kad nesudžiūtų.

Kiekvieną bandelę iškočiojame į ploną paplotėlį, į kraštą dedame įdarą ir susukame vyniotinį, kraštelius užpildome taip, kad vamzdelis pasirodytų tankus ir nepraleistų įdaro.

Kepkite pyragus keptuvėje augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių.

Sotūs, apetitą keliantys ir labai minkšti pyragėliai, kaip matote, paruošiami paprastai ir greitai, nereikia ilgai knistis su tešla.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: