Home Receptai Firminis užkandis iš cukinijų. Jis paruoštas paprastai, bet skonis neprilygstamas: sultingas ir traškus

Firminis užkandis iš cukinijų. Jis paruoštas paprastai, bet skonis neprilygstamas: sultingas ir traškus

by admin

Vidutiniškai aštrus, pikantiškas užkandis iš „korėjietiškų morkų“ kategorijos, bet iš cukinijų. Tai puikus priedas prie bet kokių mėsos patiekalų ir įvairių garnyrų.

Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:

cukinijos, 2 vnt;

pomidorai, 2 vnt;

svogūnas, 1 vnt;

pomidorų sultys, 1 stiklinė;

česnakai, 2 skiltelės;

actas 9%, 2 šaukštai;

cukraus, 1 šaukštelis;

druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Trys cukinijos ant trintuvės korėjietiškoms morkoms, svogūną supjaustykite kubeliais, pomidorus supjaustykite griežinėliais, užplikę verdančiu vandeniu ir nuėmę žievelę.

Cukinijų masę pasūdykite ir palikite 10 minučių, tada išspauskite skysčio perteklių.

Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, sudėkite pomidorus, troškinkite.

Supilkite pomidorų sultis arba atskiestą pomidorų pastą stikline vandens ir supilkite šį skystį į keptuvę.

Druskos, pipirų, įberkite šiek tiek cukraus, troškinkite po dangčiu apie 7 minutes ant silpnos ugnies.

Suberkite tarkuotą arba perspaustą česnaką, supilkite actą, pagal skonį įberkite cukraus, išmaišykite ir troškinkite po dangčiu 2 minutes.

Suberkite cukinijas, išmaišykite ir troškinkite 3 minutes, nebereikia, kad jos išliktų traškios.

Patiekite karštą arba šaltą, užkandis tinka abiem versijomis, puikiai tinka prie bet kokių garnyrų ir mėsos, žuvies patiekalų. Labai skanu su virtais ryžiais.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: